Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi gidiş çabucak bapnın mümkün olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Veriler kapıların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin hacısı hocası tatbikat ortamında kaydedildiği muhtevain essah hayatta aynı özetları vermeyebilir.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Emniyet: Müstacel çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an berrak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU Yangın kapısı istanbul markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen kapılar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Yangın Merdiveni Kapısı Bu tip sayesinde kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en reva paha politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı şerh Yangın çıkış kapısı istanbul döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page