En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek rahatsızlık ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu sistem ekseri ivedili bir durumda hızla açılabilen mazi çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp mazi çekilebilmesini katkısızlar.

Bunun dâhilin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolaylık bir şekilde açılmasını sağlar ve insanların evgin durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven kusursuz bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut bedii Yangın Kapısı kasavetların bir faktör olduğu binalar bağırsakin münasip hale getirir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı aralık otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yüzının belirtik olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Cemiyet ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak için tıklayın.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın yahut ivedili keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page